«Коли ми справжні» - проект про нас

Фото Катерини Зайцевої для проекту "Бібліотека - місце впливу"


«Коли ми справжні»
проект про нас

Усе почалося з бажання назбирати добрих, теплих, навіть казкових історій із нашого сьогодення і щоденної метушні. Стрімко наближалися зимові свята, тому це полегшувало пошуки людей і їхніх історій.  Адже напередодні Нового Року і Різдва, попри дедлайни й суєту, ми потроху налаштовуємося на хвилю дива, уповільнюємо свої кроки, очікуємо здійснення мрій. Це, звичайно, в ідеалі, бо найчастіше чекаємо на додаткові вихідні.
Про назву. Усім, кого запросила взяти участь, пояснювала, що проект для бібліотечного блогу на час новорічних, різдвяних свят. Просила розповісти-згадати класну зимову історію зі свого дитячого чи дорослого життя. Попередня назва проекту звучала приблизно так: «Емоції зимових свят». Але відчуття, що це саме та назва, у мене не було... І коли знову й знову перечитувала-переживала кожну з історій, зрозуміла – їх об’єднує те, що вони справжні! Ніхто з моїх співрозмовників не намагався домалювати себе, одягнути маску когось іншого! Кожен був собою!
Тож упродовж перших двох тижнів січня щодня з’являтиметься нова справжня історія, пов’язана з зимою, святами, емоціями, дивами, родинами, їхніми традиціями, мандрівками, мріями. Ви разом із оповідачами будете радіти, сміятися, мріяти, подорожувати, згадувати щось зі свого життя. І якщо у вас з’явиться бажання поділитися своєю історією, ви можете легко це зробити, наприклад, на власній сторінці Facebook, додавши напис #колимисправжні й ваша історія стане частиною цього проекту.
Наші оповідачі – відомі, цікаві й справжні. Це письменники, видавці, музиканти, художники, люди зі світу літератури й мистецтва. Ви побачите їх інакшими, хтось із вас здивується, хтось усміхнеться... Читаючи ці історії, серце й думки кожного наповнюватимуться лише світлом, добром і любов’ю!












Автор проекту –

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дивовижні тварини Майка Йогансена

Магія звуків і слів. Зустріч із письменницею Зіркою Мензатюк та її казочками про мову

Всі зорі Всесвіту в одному задачнику. Зустріч з автором книги "Зорі. Збірник задач", професором астрономії Сергієм Кузьменковим