Люди з надприродними інформаційними можливостями. #HUB25A представляв бібліотекарів на проекті "Місто професій"


Цієї суботи #HUB25A Центральна бібліотека ім. Тараса Шевченка для дітей брала участь у національному дитячому профорієнтаційному проекті “М­істо професій”

Наші бібліотекарі серйозно підготувалися — взяли з собою добірку найяскравіших книжкових новинок, розмальовки та фарби, дитячі малюнки, що їх створили учні гуртків образотворчого мистецтва, гарний креативний настрій, і вирушили на вуличну локацію “Міста професій” - до столичного парку ім. Тараса Шевченка. Спілкування з нашими потенційними читачами й майбутніми колегами:) показало, що дітям цікаво гортати нові книжки, брати участь у майстер-класах та вікторинах. 




 Наша читальня прагнула показати, що у новому форматі #HUB25A — з численними мистецькими та освітніми активностями, ігровими завданнями, зустрічами з письменниками тощо — професія бібліотекаря зовсім не нудна. Навпаки — робота з книжками здатна відкривати практично необмежені інформаційні можливості, в усякому разі, наші співробітники можуть виходити далеко за межі того, що може відшукати Google. Наприклад, у нас нещодавно з’явилася класна можливість читати й переглядати найновіші книжки англійською мовою, серед яких і класичні твори для дітей, і гумористичні комікси. Між іншим, англомовні книжки теж були в нашій добірці, що ми її взяли до парку ім. Тараса Шевченка:)



Креативна команда бібліотекарок, які й зробили день у парку ім. Тараса Шевченка

Дуже сподіваємося, що знайомство з професією бібліотекаря і з нашою читальнею для наших майбутніх колег вдалося. Всім, хто ще не отримав, ось така наша візитівка — ми знаходимося в Києві, на проспекті Перемоги, 25 а, неподалік станції метро “Політехнічний інститут”.


Євген Повєткін, ЦБ ім. Тараса Шевченка для дітей

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дивовижні тварини Майка Йогансена

Магія звуків і слів. Зустріч із письменницею Зіркою Мензатюк та її казочками про мову

Всі зорі Всесвіту в одному задачнику. Зустріч з автором книги "Зорі. Збірник задач", професором астрономії Сергієм Кузьменковим